Comunicacions

Dates importants

Límit d’inscripció per autors

7

JUNY DE 2020

Límit d’enviament de les comunicacions orals (vídeo) i pòsters (JPG)

15

JUNY DE 2020

Enviament de comunicacions

 

Presentació de comunicacions a ISMS línia, SIQUIMAR línia, REMAR online i bamar online.

Gestió de abstracts

Informació dels abstracts

Veure informació dels abstracts

Comunicacions orals

Les comunicacions orals són l’element central de l’ISMS i dels altres  esdeveniments associats. De aquí que sigui necessari indicar unes normes bàsiques perquè puguin dur-se a terme d’una manera àgil i eficient. Les comunicacions orals tindran una durada de 15 minuts, per la qual cosa els ponents hauran d’ajustar el seu temps de presentació a 12 minuts per que quedi un marge de temps raonable per preguntes i comentaris per part dels assistents. L’idioma de les diapositives serà l’anglès, tot i que el ponent pot triar entre l’anglès (recomanat) o el castellà per l’exposició oral.

 

Cada sessió comptarà amb un moderador encarregat d’indicar al ponent el temps que li resta així com l’instant en que ja hagi conclòs el seu temps d’exposició. El moderador s’encarregarà també de donar pas a les preguntes o comentaris de l’audiència.

Pòsters

Hom col·locarà els pòsters a l’espai que se’ls hi assigni durant el temps que s’indiqui. Les seves mides no ultrapassaran els 90 cm de ample per 120 cm d’alt. Almenys un dels autors ha d’estar presenta al costat del pòster durant la sessió que se li assigni. L’idioma dels pòsters serà l’anglès.

Normes pels abstracts

Si us plau, per escriure el vostre abstract descarregueu la plantilla de la llista que trobareu a continuació (descarregueu i ompliu només la plantilla de l ‘esdeveniment al que vulgueu enviar l’abstract):

 

ISMS: Plantilla comunicació ISMS 2020

 

SIQUIMAR: Plantilla comunicació SIQUIMAR 2020

 

BAMAR: Plantilla comunicació BAMAR 2020

 

REMAR: Plantilla comunicació REMAR 2020

 

Cal enviar la plantilla degudament omplerta abans del 15 de març de 2020 (actualitzat) per facilitar al Comitè Científic de l’esdeveniment corresponent la revisió i la selecció de les comunicacions. Si us plau, llegiu bé les instruccions que trobareu a la mateixa plantilla.

 

Molt important, anomeneu l’abstract de la manera següent: cognoms+nom autor _abstract_poster/oral segons quina sigui la seva elecció. L’idioma de l’abstract ha de ser l’anglès.

 

Un cop omplerta la plantilla, heu d’omplir el formulari que apareix en una nova finestra al clicar el botó “Enviar comunicacions” (que és més avall) i adjuntar l’arxiu en el camp “Adjunts”. És molt important seleccionar en el camp “Esdeveniment” l’esdeveniment a que va dirigit l’abstract. Després d’omplir el formulari i adjuntar l’arxiu heu de clicar el botó “Crear comunicació“.

 

Només es pot enviar un màxim de 6 abstracts per inscripció. D’aquests 6, només se’n poden enviar 2 per esdeveniment com a màxim 2; per exemple: 2 abstracts a ISMS, 2 abstracts a SIQUIMAR i 2 abstracts a BAMAR. Si desitgeu enviar-ne més, heu d’abonar una nova inscripció.