Preguntes Freqüents

Si ja m’he inscrit i pagat, però finalment no puc venir, quina és la política de cancel·lació?

La cancel·lació de la compra (inscripció) s’ha de demanar per escrit en un correu electrònic. Les cancel·lacions realitzades per telèfon no seran tingudes en compte.

Quan les cancel·lacions es facin abans del dia 31 de març de 2020 inclòs es tornarà l’import íntegre de la compra excepte un 10%, corresponent a les despeses de gestió.

Quan les cancel·lacions es facin entre l’ 1 d’abril de 2020 i el 18 de maig de 2020, ambdós inclosos, es tornarà el 50% de l’import de la compra realitzada.

Després del 18 de maig de 2020, no s’acceptaran cancel·lacions, ni es faran devolucions.

 

Atenció:

Totes les peticions de cancel·lació han de ser enviades per escrit (mitjançant correu electrònic), abans de les dates marcades anteriorment, a administracion@isms.cat

Puc participar en el simposi i/o en els esdeveniments associats tot i que no hi presenti cap comunicació?

Sí, per suposat. Es contemplen dues modalitats d’assistència, o bé presentar una comunicació, oral o en format pòster, o bé assistir-hi només com oient, per exemple per aprendre o per preparar-se per participar en futurs congressos on presentar comunicacions pròpies. Els congressos i reunions especialitzades també són bons llocs per fer contactes de cara al futur.

Hi ha algun ajut d’assistència al Simposi i/o als esdeveniments associats?

No directament des de l’organització del Simposi. Cadascuna de les universitats promotores decideix si dona beques als seus estudiantes, i també quantes i per quin imports.  Per tant, els estudiants interessats han de consultar a la seva universitat / facultat.

He d’inscriure’m i pagar abans d’enviar l’abstract?

No, va per separat. Primer has d’enviar l’abstract de  la teva comunicació i en paral·lel et pots inscriure i abonar la inscripció, o esperar a saber si s’accepta la teva comunicació abans d’inscriure’t. Recorda que la tarifa reduïda només és vigent dins el 31 de març de 2020.

En quin idioma ha d’estar escrit l’abstract?

Els abstracts, tant per comunicacions orals com per pòsters, han d’estar escrits en anglès. Per la presentació de les comunicacions orals es pot triar entre castellà o anglès, tot i que es recomana el segon.

Hi ha cap descompte per persones en atur?

Sí, si ets a l’atur i presentes la documentació oficial corresponent (document DARDE) podràs accedir a la tarifa d‘estudiant en lloc de la de professionals. Cal contactar amb administracion@isms.cat