Descarregui aquí els llibres de resums

Programa d’esdeveniments en directe

 

A pocs dies de la nostra cita amb ISMS 2020, SIQUIMAR 2020, BAMAR 2020 i REMAR 2020, us enviem el programa dels esdeveniments que es faran en directe. La cerimònia d’inauguració, les conferències plenàries (keynote talks) i la conferència invitada, així com les trobades entre els estudiants i els keynote speakers seran en directe per streaming segons els horaris que adjuntem.

 

La plataforma d’streaming que usarem serà ZOOM Meeting i ZOOM Video Webinar. Els enllaços per accedir a cada esdeveniment estaran disponibles a la plataforma web de l’ISMS online, on estarà centralitzat l’accés a tots els recursos i eines.

 

Totes les persones inscrites rebran el proper dimarts 30 de juny un correu automàtic amb el seu usuari i contrasenya per accedir a la plataforma https://isms2020.online.

 

Recordem que totes les comunicacions estaran disponibles en vídeo (comunicacions corales) o JPG (comunicacions pòster, eventualment amb presentació flash en vídeo) per ser consultades quan ho desitgin. També els recordem que, tot i que el congrés se celebra els dies 1, 2 i 3 de juliol, la plataforma romandrà oberta per al seu accés al menys fins el 17 de juliol. D’aquesta manera podrà aprofitar al màxim i no perdre’s res.

 

Virtual Special Issue in the journal Science of the Total Enviroment STOTEN

 

The publication of a virtual special issue (VSI) in the journal Science of the Total Environment, opened to communications from SIQUIMAR, ISMS, BAMAR and REMAR, is being organized.

 

To select an initial list of invited publications, it is necessary to know the researchers who would be interested in participating in this special issue entitled:

 

New research challenges against global change in Marine Sciences

 

Ni cancel·lem ni aplacem… És temps d’innovar!

Convertir les dificultats en oportunitats és quelcom molt propi de la gent de mar i del món de la recerca, i creiem que tenim davant l’oportunitat de viure un ISMS diferent, aprofitant tots els avantatges que ens proporcionen la tecnologia i el món digital per gaudir de la cita més important del nostre país en l’àmbit de les Ciències del Mar, sans i estalvis des de casa, el despatx o els nostres llocs d’origen. Uneix-te a la resistència

Benvingut/da! ISMS online!

 

L’ISMS (International Symposium on Marine Sciences) és la cita més important per les Ciències del Mar al nostre país. Promogut per la Conferència de Degans de Ciències del Mar i per les Universitats pertanyents a la mateixa, se celebra bianualment des de l’any 2007, essent a més un lloc de trobada i un esdeveniment aglutinador d’altres reunions i seminaris de caràcter especifico.

La 7ª edició corresponent a aquest 2020 s’anava a celebrar a Barcelona, ​​fins que la pandèmia de COVID-19 va canviar el nostre món. Amb valentia i tarannà innovador, ens vam llançar sense por a la celebració online d’aquesta edició, mantenint les mateixes dates.

En aquesta edició es donaran cita 4 reunions de referència internacional: ISMS 2020, SIQUIMAR 2020, el Workshop REMAR 2020 i el Workshop BAMAR 2020.

pin

On

Online!

Però la nostra seu emocional, sentimental i institucional aquesta edició segueix sent la

Universitat de Barcelona

calendar

Quan

1, 2 I 3 de juliol

de 2020

Conferenciants convidats

carlos-pedros-300

Carles Pedrós-Alió

 

“Microorganisms and conservation biology”

1 de juliol – 11:00h

amanda-bates

Amanda Bates

 

“Climate resilience in marine protected areas and the ‘Protection Paradox’”

1 de juliol – 17:30h

martin-jakobson-300

Martin Jakobsson

 

“What will be revealed if we map the Arctic Ocean seafloor?”

2 de juliol – 09:00h

belen-martin-300

Belén Martín Míguez

 

“The European Marine Data Seascape: how to stay afloat”

2 de juliol – 17:30h

benner-300

Ronald Benner

 

“Climate change and the cycling of refractory dissolved organic matter in the ocean”

3 de juliol – 09:00h

imogen-napper

Imogen Napper

 

“Plastic Pollution Detective”

3 de juliol – 17:30h

ISMS 2020 – Actualidad

Organitzadors

uni_bcn
upc-logo-carousel
alicante
cadiz
logo-ulpgc-nuevo
logo-ucvalencia-nuevo
uni_vigo
CSIC

Amb el suport de

Col·labora

“Accés gratuït pels participants a l’ISMS 2020 durant la seva celebració”

SIBECOL, ofereix dos premis a les millors comunicacions orals de membres de SIBECOL. Més informació

ISMS 2018 en imágenes

Subscriu-te i estigues actualitzat