Barcelona | Informació d’interès

Allotjament

L’organització posa a disposició dels assistentes a l’ISMS 2020 un allotjament exclusiu en una nova residència universitària i també la possibilitat (només per estudiants) d’allotjar-se en vivendes particulars d’estudiants del grau en Ciències del Mar de la Universitat de Barcelona.

 

 

 

Hotels de Barcelona: en el següent enllaç (imatge Google maps) podeu consultar els hotels de Barcelona propers al lloc de celebració del simposi. Podeu consultar els preus i la disponibilitat actualitzada en tot moment.

Viatges i comunicacions

viajes

Aeroport de Barcelona: web | 913 21 10 00

 

Estacions de tren: veure estacions de tren properes

 

Parades de metro: veure parades de metro properes

 

Estacions d’autobusos:

Estació Barcelona Sants: Web Alsa

Estació Barcelona Nord: Web

Descompte RENFE

 

Si estàs inscrit a l’ISMS 2020 i vols venir a Barcelona en tren, disposem de descomptes específics pels participants. Si hi estàs interessat posa’t en contacte amb nosaltres a través de info@isms.cat i t’enviarem un codi de descompte.

Recorda que per poder gaudir d’aquest descompte a l’hora de comprar els teus bitllets a través de www.renfe.com cal que segueixis les instruccions següents:

1.- Seleccionar el tren que desitges marcant la Tarifa Flexible.

2.- En el desplegable de tarifes seleccionar la tarifa de “Congresos/Eventos”.

3.- Introduir el número d’autorització a la casella que indica “número de autorización (No válido para casilla código descuento)”.

Informació turística

Webs y Apps d’informació turística

Accedeix a les següents webs amb informació turística de la ciutat de Barcelona on hi podràs trobar informació d’interès:

Web Turisme de Barcelona

Web Apps Ajuntament de Barcelona

Oficines de turisme

La ciutat de Barcelona compta amb diverses oficines d’informació turística, on podràs consultar qualsevol dubte relacionat amb els llocs de la ciutat que vulguis visitar, des dels horaris dels museus i monuments fins com arribar-hi de manera ràpida. En aquestes oficines podràs obtenir tota mena de fulletons i mapes de la ciutat. Pots consultar la ubicació de les oficines en el mapa següent.