Allotjament

Som plenament conscients que a Barcelona pot tenir certa dificultat trobar allotjament convenient (per disponibilitat i preu) i més a les dates en que se celebra l’ISMS 2020. Per facilitar l’assistència, des de l’organització posem a disposició dels participants una modalitat d’allotjament exclusiu a pocs metres de la seu del simposi i de la resta d’esdeveniments associats i a un preu incomparable. És la nova Residència Universitària Aleu.

 

Fes una ullada a las imatges de les habitacions i dels espais comuns de la residència, i a les característiques de l’allotjament que t’oferim.

Característiques de l’allotjament

 

Residencia Universitaria Aleu – 73€ per nit (IVA inclòs).

Allotjament disponible només durant la setmana en que se celebra l’ISMS 2020 (del 29/06/20 al 05/07/20).

 

– Habitacions individuals amb cambra de bany pròpia.

– Esmorzar inclòs.

– Wifi i internet d’alta velocitat.

– Servei de neteja i canvi de llençols.

– Zones comuns d’oci interiors i exteriors.

– Gym obert 24h.

¡PLACES LIMITADAS! ¡Reserva el teu allotjament ara!

 

Si et preocupa reservar l’allotjament abans de saber si la teva comunicació ser à acceptada, no hi pateixis ms estudiantee local, i pot donar lloc a futurs intercanvis amb els rols canviats.és. Hem habilitat una modalitat de devolució íntegra en cas que la teva comunicació no sigui acceptada. Ja no tens cap motiu per esperar. Inscriu-te i reserva el teu allotjament amb nosaltres.

Allotjament compartit per a estudiants

Si ets estudiant i vols participar a l’ISMS 2020 a Barcelona això t’interessa. Estudiants residents a la Ciutat Comtal i rodalies posen a disposició d’altres estudiants un allotjament compartit a preu econòmic.

 

Les persones interessades podran gestionar aquest allotjament a través de la plataforma Couchsurfing, on els amfitrions aniran pujant-hi els allotjaments disponibles i las condicions que ofereixen, el tipus de estància i el cost final.

 

La idea és aconseguir que participar a l’ISMS 2020 sigui econòmic i senzill, doncs a Barcelona pot ser difícil trobar allotjament assequible. També pot ser una oportunitat per relacionar-se amb altres estudiants de Ciències del Mar i amb el món estudiantil local, i pot donar lloc a futurs intercanvis amb els rols canviats.

 

Accedeix tot seguit a la pàgina de l’esdeveniment per començar a contactar amb qui ofereix allotjament*.

 

*Aquesta opció d’allotjament és una iniciativa dels estudiants de la UB i és gestionada per ells mateixos. Per tant, l’organització de l’ISMS 2020 no es fa responsable dels acords i gestions entre ofertors i demandants d’allotjament que es duguin a terme en aquesta plataforma (Couchsurfing).